Donateursdag 2024

Na een periode van vijf jaar zijn wij verheugd weer een donateursmiddag te kunnen organiseren.

De bijeenkomst vindt plaats op 26 mei van 13:00 tot 17:00, in UDU Media, Schorpioenstraat 266, 3067 KW Rotterdam. Het pand is goed bereikbaar met zowel de auto als met het OV. UDU Media ligt bij station Rotterdam Alexander en naast winkelcentrum Alexandrium, met een grote parkeergarage.

Met deze donateursmiddag willen we de donateurs bedanken voor hun steun deze afgelopen jaren. Bovendien willen we hen de gelegenheid geven om wat nader kennis te maken met Senegal en met de kinderen die wij steunen. Dit willen we doen door verschillende activiteiten te organiseren zoals een lesje Wolof, het leren bespelen van de kesseng kesseng en natuurlijk wat eten en drinken uit Senegal. Met behulp van een internetverbinding zullen we contact leggen met onze contactpersonen en enkele van de kinderen in Senegal.

Aan het einde van de middag een veiling houden van Afrikaanse of Senegalese cadeaus die we tijdens onze bezoeken ontvangen. Natuurlijk is de opbrengst van de veiling bestemd voor onze stichting.

Aangezien we ook jongere donateurs willen interesseren voor het werk van Kakaran, nodigen we donateurs uit om deze middag introducés mee te nemen: ook zij zijn van harte welkom.

Als u tijdens deze donateursmiddag aanwezig wilt zijn, wilt u ons dat uiterlijk 1 mei laten weten via dir@kakaran.nl ?

 

 

Scroll naar boven